Notice: wpdb::prepare was called incorrectly. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 4.8.3.) in /home/navodar/domains/navodar.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4193
O nas : Navodar

O nas

Pozdravljeni na naši spletni strani, ki ima dolgo tradicijo kakovosti in veliko izbiro naravnih kamnov iz celega sveta. Ukvarjamo se s prodajo brušenih in surovih dragih kamnov iz celega sveta, kar nam omogoča, da so naše cene zelo ugodne in konkurenčne. Naša največja želja je, da ljudje spoznajo to fascinantno stvaritev narave ter, da se prepričajo, da si jih lahko mariskdo privošči, saj ponujamo resnično cenovno dostopne in ugodne drage kamne.

Po večletnem ukvarjanju z njimi in nabiranju izkušenj na tem področju, smo se odločili odpreti lastno podjetje. Naše poslanstvo in vizija je, da ljudem približamo čudoviti svet draguljev, saj velika večina njih živi v prepričanju, da je to drago in ni zanje. To pri nas seveda ne drži, saj se trudimo, da vam lahko ponudimo najugodnejše cene v Sloveniji. Hkrati vam ponujamo profesionalni pristop k izbiri dragega kamna, poleg tega so na voljo tudi mesečne akcije različnih dragih kamnov, saj imamo na zalogi preko 300 vrst dragih kamnov.

 

Specializirani smo za dobavo najbolj redkih draguljev iz celega sveta, ki jih dobimo brez posrednikov, direktno iz izvora. V asortimanu vam ponujamo dragulje vseh vrst, oblik in barv, seveda prednjačijo najbolj zaželene vrste, kot so diamanti, safirji, smaragdi, rubini, opali, tanzaniti in biseri. Specializirani smo tudi za dobavo zelo redkih brušenih draguljev, kot npr. rdeči smaragd, aleksandrit in podobne druge zelo redke vrste. Možnost dobave je tudi 100 % naravnih barvnih diamantov Argyle iz Avstralije ali zelo redkih kong in melo melo biserov. Vsi ti naravni kamni imajo certifikate najbolj priznanih laboratorijev na svetu.

Iz draguljev, kupljenih pri nas, vam lahko naš vrhunski zlatarski mojster izdela unikatni prestižni nakit po vaših zamislih in željah, pa naj bo to poročni ali zaročni prstan, zapestnica, obesek, uhani ali pa katerakoli druga umetnina, ki si jo zaželite. Če želite tudi vi zablesteti s čudovitimi naravnimi kamni, nas kontaktirajte za najugodnejšo ponudbo.