Kaj stranke mislijo o naših draguljih in nakitu

Od vsega začetka do konca se je bilo enostavno dogovoriti, izpolnili so vse naše želje glede zaročnega in poročnih prstanov, veliko so nam pomagali pri izbiri, odlično svetovali, zelo dostopni in prijazni, postrežba za 10. Prstani vrhunske kvalitete, zelo zadovoljna z vsem!

Andrea& Antonio

Vrhunska izkusnja kot se spodobi in pricakuje če se odlocite za nakup diamantov.

Brane

Pravijo da je potrebno zgrabiti priloznost z obema rokama ko se pojavi in jaz sem se odlocil da jo zgrabim . Vendar ne na glavo ker se prej rad prepricam in lahko recem da je od prvega kontakta naprej prodajalec zgotavljal vrhunsko uslugo; certifikati, odgovori na vsa vprasanja o barvi, obliki ipd … moja ocena 5+ zelo priporocam.

Rok

Dobra in kakovostno storitev za stranke, prodajalca, s katerim je prijetno sodelovati! To spletno mesto priporočam vsakomur, ki išče vrhunske in kakovostne drage kamne po pošteni ceni.

Teja

Za vas gre!

Zagotavljamo vam, da boste z našimi storitvami vrhunsko zadovoljni. Vaša 14 dnevna pravica do vračila pomeni, da nam lahko vrnete izdelek nazaj v roku 14 dni brez obrazložitve - kupnina izdelka bo v celoti vrenjena.