homepage-mnenja


Pomagali so mi, da sem se dobro odločila. Prijazni! Čudovit nakit vsakič 🙂 

Jasna

Absolutno odlična storitev, kamen absolutno čudovit. Resnično priporočam nakup popolnega kamna pri njih. Na moja sporočila so se odzvali zelo hitro in moj kamen je bil res hitro dostavljen. Lahko bi rekel, da je malo trgovin, ki vam nudijo tako visoko kakovost storitev in izdelek, ki preseže vaša pričakovanja. Zelo priporočljivo.

Matej

Kakovost je bila takšna, kot so jo oglaševali. Poskušala sem najti par s kamnom, ki sem ga že imela, in ujemanje je bilo perfektno. V nakitnem poslu sem bila deset let in imam GIA diplomo. Ponovno bi kupila od teh ljudi s popolnim zaupanjem.

Anita

Zelo zadovoljna z izdelkom kot tudi s storitvami za stranke. Odločila sem se za prstan, izdelan po meri, in bila zelo navdušena nad strokovnostjo, s katero je bilo naročilo obdelano – odlična kakovost in 100-odstotno ujemanje s tem, kar sem pričakovala, ter stalne posodobitve med postopkom izdelave prstana. V veselje mi je bilo posvetovati se z lastniki o vseh podrobnostih in zagotovo bom ponovno obiskal to trgovino za prihodnja naročila! Hvala!

Aleksandra