mnenja


Od vsega začetka do konca se je bilo enostavno dogovoriti, izpolnili so vse naše želje glede zaročnega in poročnih prstanov, veliko so nam pomagali pri izbiri, odlično svetovali, zelo dostopni in prijazni, postrežba za 10. Prstani vrhunske kvalitete, zelo zadovoljna z vsem!

Andrea& Antonio

Vrhunska izkusnja kot se spodobi in pricakuje če se odlocite za nakup diamantov.

Brane

Pravijo da je potrebno zgrabiti priloznost z obema rokama ko se pojavi in jaz sem se odlocil da jo zgrabim . Vendar ne na glavo ker se prej rad prepricam in lahko recem da je od prvega kontakta naprej prodajalec zgotavljal vrhunsko uslugo; certifikati, odgovori na vsa vprasanja o barvi, obliki ipd … moja ocena 5+ zelo priporocam.

Rok

Dobra in kakovostno storitev za stranke, prodajalca, s katerim je prijetno sodelovati! To spletno mesto priporočam vsakomur, ki išče vrhunske in kakovostne drage kamne po pošteni ceni.

Teja

Odločil sem se , da svoja finančna sredstva tudi malo prerazporedim in investiram nekaj kapitala v nakup investicijskih Argyle diamantov. Vrhunska usluga skozi cel postopek nakupa. Hvala za potrpežljivost, se še vrnem.

Patrik

Neverjetni so pri oblikovanju nakita, toplo priporočam vsem, ki si želijo unikaten nakit kos po želji. Ne bo vam bilo žal. 

Matic

Navdušena sem nad vrhunsko kakovostjo kupljenega kamna, ki je točno tak, kot je opisano. Prodajalca sta izjemno ustrežljiva, razgledana in zanesljiva. Zelo jih priporočam.

Anja

Moram pohvaliti profesionalno svetovanje, moje želje so odlično dopolnili z svojimi idejami. Nadvse kvalitetna izbira dragih kamnov se dopolnjuje z dovršeno izdelanim nakitom, dobil sem res lep zaročni prstan. Žena je navdušena da se zaročni prstan z diamantom v obliki solzice odlično dopolnjuje z poročnim prstanom. Priporočam,ker sem dobil še več kot sem pričakoval, od ideje do prstana vse odlično 10!!!

Sašo

Pomagali so mi, da sem se dobro odločila. Prijazni! Čudovit nakit vsakič 🙂 

Jasna

Absolutno odlična storitev, kamen absolutno čudovit. Resnično priporočam nakup popolnega kamna pri njih. Na moja sporočila so se odzvali zelo hitro in moj kamen je bil res hitro dostavljen. Lahko bi rekel, da je malo trgovin, ki vam nudijo tako visoko kakovost storitev in izdelek, ki preseže vaša pričakovanja. Zelo priporočljivo.

Matej

Kakovost je bila takšna, kot so jo oglaševali. Poskušala sem najti par s kamnom, ki sem ga že imela, in ujemanje je bilo perfektno. V nakitnem poslu sem bila deset let in imam GIA diplomo. Ponovno bi kupila od teh ljudi s popolnim zaupanjem.

Anita

Zelo zadovoljna z izdelkom kot tudi s storitvami za stranke. Odločila sem se za prstan, izdelan po meri, in bila zelo navdušena nad strokovnostjo, s katero je bilo naročilo obdelano – odlična kakovost in 100-odstotno ujemanje s tem, kar sem pričakovala, ter stalne posodobitve med postopkom izdelave prstana. V veselje mi je bilo posvetovati se z lastniki o vseh podrobnostih in zagotovo bom ponovno obiskal to trgovino za prihodnja naročila! Hvala!

Aleksandra