O podjetju Navodar

Pozdravljeni na naši spletni strani. Predstavljamo vam naše podjetje, ki ga krasi dolga tradicija kakovosti. Pri nas lahko dobite naravne in drage kamne po vaši želji iz najrazličnejših kotičkov sveta.

Po večletnem ukvarjanju z dragimi kamni in nabiranju izkušenj na tem področju smo se odločili odpreti lastno podjetje. Naše poslanstvo je, da ljudem približamo čudoviti svet draguljev, saj je velika večina ljudi prepričanih, da so dragi kamni zanje predragi. Pri nas to seveda ne drži, saj se trudimo, da vam ponudimo čim bolj konkurenčne cene v Sloveniji. Hkrati vedno strokovno pristopimo k izbiri dragega kamna za stranko, vam svetujemo glede vašega nakupa in nudimo mesečne akcije različnih dragih kamnov.

Ukvarjamo se s prodajo surovih in brušenih dragih kamnov iz celega sveta, zaradi česar vam lahko ponudimo zelo ugodne in konkurenčne cene. Srčno si želimo, da ljudje iz prve roke spoznajo to neverjetno stvaritev narave in se prepričajo, da si lahko tudi sami privoščijo nakit po svojem okusu, saj se trudimo, da so naši dragi kamni res cenovno dostopni za vsakega posameznika.

50. razlicni dragi kamni

Specializirani smo za dobavo vseh vrst draguljev iz celega sveta. Dobavljamo jih brez posrednikov in naravnost iz krajev, od koder izvirajo. Naš asortiment obsega dragulje vseh vrst, oblik in barv, najbolj zaželeni pa so diamanti, safirji, smaragdi, rubini, opali, tanzaniti in biseri.

Ponujamo tudi večno elegantne, a hkrati moderne bisere. V ponudbi imamo rečno gojene kot tudi morske bisere (Akoya, Tahiti in južnomorski biseri) in izdelke narejene iz teh biserov. Pri nas dobite tudi zelo redke brušene dragulje, kot so aleksandriti, sultaniti in druge podobne redke vrste. Za vas lahko dobavimo tudi 100-% naravni barvni (rožnati) diamant iz rudnika Argyle v Avstraliji ali izredno redke kong oziroma melo melo bisere. Vsi naravni kamni imajo certifikate najbolj priznanih laboratorijev na svetu.

Stranke si lahko izberejo ali iz kupljenih draguljev ustvarijo svoj lasten nakit. V spletni trgovini je na voljo veliko različnih možnosti za izbiro vama ljubih draguljev. Po izbiri kamna si lahko izbereta ponujeni nakit, na primer prstan, zaročni prstan, zapestnico, uhane ali morda celo obesek. Če po izbiri dragega kamna ne najdete nakita, ki bi ustrezal vašim zahtevam, nas lahko obvestite in skupaj ustvarimo oziroma za vas izrišemo želeni kos nakita. Naši vrhunski zlatarski mojstri nato izdelajo čisto unikaten nakit po vaših zamislih in željah.

Naš cilj je, da se navdušite nad temi redkimi, posebnimi in unikatnimi kamni iz različnih področij sveta in ste res zadovoljni s svojim nakupom.
Okrasite se s čudovitimi naravnimi kamni.

Lepo vabljeni v našo spletno trgovino.