Unikatni nakit

Pri nas lahko kupite dragulje, iz katerih naš vrhunski zlatarski mojster izdela unikatni prestižni nakit čisto po vaših zamislih in željah. Ob nakupu kateregakoli dragega kamna vam nudimo strokovni pristop in svetovanje pri nadaljnji izbiri, oblikovanju in končni podobi želenega kosa nakita. Naši naravni kamni so dobavljivi v vseh oblikah, barvah in velikostih, kar vam omogoča, da si sami oblikujete ter tako ustvarite unikatni nakit za zaroko, poroko, obletnico ali darilo.

Ponujamo vam kvaliteten in dostopen nakit iz vseh vrst dragih kamnov (diamanti, safirji, smaragdi, rubini, biseri itd.). Vsak kos nakita je unikaten, poseben in izjemen, tako kot posameznik, ki pride ponj. Naša ponudba obsega izdelavo različnih kosov nakita, od zaročnih in drugih prstanov, verižic, zapestnic, obeskov do prav posebnih kosov nakita (raznih umetnin). Nudimo tudi brezčasne in vedno elegantne diamantne tenis zapestnice, ki si jih lahko prilagodite v skladu s svojimi željami in potrebami.

V naši spletni trgovini si lahko izberete določene modele nakita – najprej si izberete dragi kamen, v naslednjih korakih pa model nakita, barvo zlata in velikost prstanov. Za vsak izbrani kos vam lahko pripravimo 3D izris.

shutterstock 737324272

Če v naši spletni trgovini ne najdete želenega modela nakita zase, vam z veseljem individualno svetujemo, za vas narišemo in ustvarimo čisto nov izdelek, unikatni kos nakita po vaših željah. Potrudimo se, da vam ponudimo vrhunski izdelek, kot si ga zaželite, in sicer po ugodnih cenah, prilagojenih posamezniku.